Video

Customer satisfaction: metrics made more human


In ons blog over het meten van klanttevredenheid vertellen we over het belang van het uitvoeren van deze meting voor je dienstverlening. Deze video geeft aanvullende uitleg over de customer satisfaction en welke rol metrics daarin spelen.

In onderstaande video geeft Sumit De, consultant van TOPdesk UK, nog meer uitleg over het ontdekken van behoeften en de ervaringen van de klant.

Wil je betere diensten leveren? Kijk dan deze video.

Service Excellence
Met een nulmeting naar service excellence
Video
Service with a smile, made sweeter
Klanttevredenheid
Het verschil tussen klanttevredenheid en klantloyaliteit

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten