Video

Service with a smile, made sweeter


Hoe definiëren we Service Excellence? Ontdek in deze video hoe Lorraine Brown (University of Edinburgh) de dienstverlening aan nieuwe studenten aanzienlijk heeft verbeterd met kleine aanpassingen. Lees ook het persoonlijke dagboek van een service excellence expert om te begrijpen met welke passie deze expert in het dagelijkse leven aan de slag gaat.

Wil je graag de volledige video van Lorraine Brown bekijken? Klik hier voor de volledige versie.

Video
Customer satisfaction: metrics made more human
Self-service
5 redenen om in kennisbeheer te investeren
Klanttevredenheid
Hoe klanttevredenheid terugkomt in films 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten